ALLT FÖR SOMMAREN

Sommartider, hej hej, sommartider! Nu är de äntligen här, de varma vindarna, de ljusa nätterna och de sköna solstrålarna mot kinden. Sommaren är tiden på året då det ska ätas glass i stora lass och en tid att spendera med människor vi älskar. Sommaren är fylld med stunder vi önskar varar förevigt, se till att i alla fall kunna spara på minnet som fotografi.

BEVARA ALLA MINNEN

Alla minnen är värda att förevigas för att sedan framkallas för att i vintertider plockas fram och värma både kropp och hjärta. Hur vill du minnas sommaren 2018, i en högkvalitativ fotobok eller på ett mobilskal att bära med överallt. 

sommarens bästis

Fånga sommaren i ett klick. Instax Mini 9 är utrustad med optisk zoom, close-up lins, selfiespegel och finns i tre somriga färger. 

KÖP DIN IDAG

Sommarpaketet

Fixa personliga muggar till hela familjen. Just nu får du 6 stycken för 600 kr. Perfekt till sommarens alla fikastunder eller att ge bort i present.

KÖP NU

summer of '18 i en bok

Mycket handlar om hur minnen presenteras, sätt dig ned och summera semestern och gör en fotobok av sommarens highlights. 

DESIGNA DIN IDAG

framkalla sommar

Ett utprintat sommarminne säger mer än 1000 ord, rama in det i ett collage, häng upp på kylen eller använd som vykort. Endast fantasin sätter gränser.

BESTÄLL FOTOGRAFIER

sOMMARKITET - ALLT I ETT!

Utflykten är räddad, sommarkitet innehåller alla tre måsten i handväskan till resan: fickspegel, väskhängare och korthållare. Endast 150 kr i juli!

BESTÄLL DITT IDAG

somriga vibrationer

Bär med dig solstrålarna på mobilen varje dag. Beställer du idag får du två iPhone 7-skal till priset av ett. Skydda din telefon och var stilig samtidigt!

KÖP NYA SKAL IDAG