ALLT FÖR SOMMAREN

Sommartider, hej hej, sommartider! Nu är de äntligen här, de varma vindarna, de ljusa nätterna och de sköna solstrålarna mot kinden. Sommaren är tiden på året då det ska ätas glass i stora lass och en tid att spendera med människor vi älskar. Sommaren är fylld med stunder vi önskar varar förevigt, se till att i alla fall kunna spara på minnet som fotografi.

BEVARA ALLA MINNEN

Alla minnen är värda att förevigas för att sedan framkallas för att i vintertider plockas fram och värma både kropp och hjärta. Hur vill du minnas sommaren 2018, i en högkvalitativ fotobok eller på ett mobilskal att bära med överallt. 

sommarens bästis

Fånga sommaren i ett klick. Instax Mini 9 är utrustad med optisk zoom, close-up lins, selfiespegel och finns i tre somriga färger. 

KÖP DIN IDAG

GLÖM INTE BORT FILMEN!

När minnen ska förevigas får inte filmrullen ta slut. Se till att ladda upp med extra film så du inte står utan på husvagnsemestern. Välj mellan 10-och 20pack.

KÖP NU

summer of '18 i en bok

Mycket handlar om hur minnen presenteras, sätt dig ned och summera semestern och gör en fotobok av sommarens highlights. 

DESIGNA DIN IDAG

framkalla sommar

Ett utprintat sommarminne säger mer än 1000 ord, rama in det i ett collage, häng upp på kylen eller använd som vykort. Endast fantasin sätter gränser.

BESTÄLL FOTOGRAFIER

nyhet: instax-album

Att hålla koll på sina instaxbilder är svårt, framförallt när minnena blir många. Samla alla i ett album som är lätt att bära med då det inte är större än en plånbok.

SAMLA DINA MINNEN

somriga vibrationer

Bär med dig sommaren var du en går. Gör det lätt att hitta solsken även en gråmulen dag. Ha sommar på telefonen! 

KÖP NYTT SKAL IDAG